Drone

Waar de camera stopt gaat een drone door. De precisie en het compacte formaat zorgen er voor dat een drone op unieke plekken kan komen. Met deze vorm van videografie bereik je een compleet nieuw en verfrissend perspectief. Heb jij jouw bedrijf al eens van bovenaf gezien?

Controle

Een drone besturen vereist vakmanschap. Door onze jaren lange ervaring is het voor ons eenvoudig om auto’s te volgen met hoge snelheden of het manoeuvreren tussen kleine obstakels in jouw pand. Wij gaan graag de uitdaging aan!

INDOOR & OUTDOOR

First-person view (FPV) is populair in de productie- en bedrijfswereld.
Regisseurs, directors of photography en filmmakers hebben de mogelijkheden op het gebied van FPV ontdekt. Deze techniek biedt een geheel nieuwe en meeslepende ervaring!

VEILigHEID

De manier waarop een drone zich verplaatst in de lucht heeft veel invloed op de beelden die gefilmd worden. Een commerciële drone is gemaakt om hoge kwaliteit videobeelden te leveren en daarmee gaat stabiliteit gepaard.

Werkwijze

CONCEPT & ROUTE

Wij plannen aan de hand van jouw wensen samen de route. Ook zorgen we voor een creatieve input bij het bedenken en vormgeven van interacties.

VLUCHT

Onze piloten vliegen de drones allemaal handmatig. Hierdoor kunnen wij ieder detail op de beste manier in beeld krijgen. Gedurende de vlucht kunnen we op een scherm meekijken voor eventuele extra aansturing.

STABLISATIE & MONTAGE

Wij stabiliseren de beelden zodat jij de beelden kan gebruiken voor jouw productie. Onze experts beschikken over de kennis om eventueel het beeld om te zetten naar een cinematisch verhaal.

AFRONDING

We zijn bijna klaar! Laten we eens goed kijken naar wie jouw doelgroep is en waarom zij zich interesseren voor jouw inhoud. Wat houdt daar verband mee en wat moet er worden gecorrigeerd? Laten we jouw doelgroep onder de loep nemen voor betere betrokkenheid en resultaten.

Commerciële Drone

De manier waarop een drone zich verplaatst in de lucht heeft daadwerkelijk effect op de beelden die verfilmd worden. Een commerciële drone is gemaakt om op hoge kwaliteit videobeelden te leveren en daarmee gaat stabiliteit gepaard.

VS

FPV Drone

First-person view (FPV) is de nieuwste techniek binnen de dronetechnologie. Een FPV drone is wendbaar snel en kan hierdoor lange afstanden afleggen. De ideale tool voor live action video’s of single take video’s die jouw verhaal van dichtbij perfect in beeld brengt.

CUSTOM DRONES

Om de beste ervaring te kunnen garanderen selecteren wij zorgvuldig de meest geschikte drone voor de desbetreffende situatie.

Het cinewhoop model beschikt over speciale propellerbeschermers, waardoor er zelfs met aanwezigheid van mensen veilig binnen gevlogen kan worden. Deze drones zijn geschikt voor single-take clips en virtuele rondleidingen door luxe eigendommen en/of
fabrieken.

Onze custom cinematic freestyle drones zijn in staat hogere snelheden te behalen om zo adembenemende buitenbeelden van dichtbij vast te leggen die je met geen ander camera platform kunt bereiken.

DRONE ARSENAL

MINI CINEwhoop

Top speed : 45km
Weight : 250gram
Max range: 1km
Flytime: 6 min

Deze drone is compact en behendig en beschikt over propellerbeschermers en een gestripte GoPro camera. Dit maakt de drone licht en veilig voor het vliegen in de buurt van mensen. Je kunt met deze drone prachtige single shot takes maken in kleine nauwe ruimtes.

CINEMATIC FREESTYLE

Top speed : 150km
Weight : 650gram
Max range: 1km
Flytime: 5 min

Deze drone is zeer krachtig en behaald topsnelheden binnen 1 seconde! Deze drone is de perfecte tool voor het filmen van auto’s of sporters op hoge snelheden, het duiken van gebouwen of het vastleggen van prachtige natuuromgevingen

CINEWHOOP

Top speed : 85km
Weight : 550 gram
Max range: 1km
Flytime: 4min

Deze drone is een hybride variant en is uitermate geschikt voor zowel buiten als binnen. De drone kan iets hogere snelheden bereiken dan de mini cinewhoop drone en is daardoor soms beter inzetbaar bij snellere onderwerpen.

4k ULTRA HD BEELDEN

GECERTIFICEERDe DRONEPILOOT & VERZEKERINGEN

Rshot beschikt over alle certificaten om legaal te mogen vliegen in alle toegestane fly zones.
Onze drones zijn volledig WA verzekerd. Indien er sprake is van schade of problemen zijn hoef je je dus geen zorgen te maken.

gaat u de samenwerking aan?

Advies nodig op het gebied van videografie? Vraag geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan.