MONTAGE

Wanneer de opnames zijn afgerond beoordelen we samen welke beelden de beste zijn. Deze geven wij kleur, inhoud en body. Frame voor frame selecteren en bewerken we de beelden voor de juiste visuele indruk van jouw bedrijf, merk, product of dienst.

storytelling

Wij zorgen dat de beelden worden verwerkt in een goed lopend chronologisch verhaal.

audiobewerking

Audio is een belangrijk aspect van video. Het geeft een extra dementie aan het verhaal, het brengt het verhaal tot leven. Met de juiste apparatuur en software maken wij dit voor jou klaar.

effecten

Met onze specialistische kennis van effecten kunnen wij elke modificatie toepassen aan jouw video. Denk aan het verwijderen van objecten of een ander videobeeld in het huidige beeld monteren.

kleurbewerking

Onze specialisten hebben al meerdere jaren ervaring met kleurbewerking. Kleur is belangrijker dan je misschien zou denken. De juiste kleur is van invloed op het gevoel dat wordt overgebracht met de beelden.

bewerkingsprocessen

Editen bestaat niet enkel uit het knippen en plakken. Er komt veel meer bij kijken.
Storytelling, audiobewerking, kleurbewerking…Ieder onderdeel kan het eindproduct maken of breken. Bij Rshot vinden wij deze onderdelen cruciaal voor de finishing touch van het eindproduct en besteden hier daarom veel aandacht aan.

Effecten toevoegen aan een video, nummerborden van auto’s veranderen of beelden in een tablet verwerken, vuur of rook toevoegen bij een fictieve scene…wij doen het.
Wil je 3d verduidelijkingsteksten in uw video hebben? Wij zorgen ervoor dat het geregeld wordt.

storytelling

Wij zoeken met een kritische blik de beelden uit en maken hier een chronologisch verhaal van. Flitsende beelden snel achter elkaar in een actie video of een rustige opbouw tijdens een informatief verhaal. Storytelling en beeldkeuze is erg belangrijk. Goede montage is daarom onmisbaar in het proces van video.

audiobewerking

Het hebben van kwaliteitsaudio is uiterst belangrijk in videoproductie. De video kan wazig en verkleurd zijn. Kijkers zijn bereid om dat enigszins te vergeven, maar als de audio slecht is, is het automatisch een slechte video. Rshot zorgt daarom voor de juiste middelen en tools om dit kraakhelder te laten klinken.

 

KLEURBEWERKING

Het colourgrading proces verbeterd of corrigeert het beeld van video. Grading kan het verhaal versterken of sfeer toevoegen. Een grauwe scene levendig maken of andersom, of gewoon de ene opname bij de andere laten passen. Dit is vooral belangrijk wanneer het beeldmateriaal afkomstig is van verschillende bronnen.

RESULTAAT

Video met een ‘hoge dynamisch range’ wordt ook vaak ‘log’ opgenomen, wat er erg grijs en vlak uitziet, maar wat veel informatie bevat. Met kleurbewerking kunnen wij die informatie gebruiken om bijvoorbeeld te donkere of te lichte scenes te herstellen. Of juist om jouw scene meer leven geven. Er is meer speelruimte voor correcties. Rshot schiet alles in dit formaat, zo kunnen wij het maximale uit jouw video halen.

RECENTE PROJECTEN

effecten & teksten

Effecten en teksten kunnen de video verduidelijken.
Maar ook informatie verwijderen kan het verhaal krachtiger maken.
Rshot heeft een tal van mogelijkheden om video te herstellen of te verbeteren.

AFRONDING

Op basis van jouw feedback zullen wij de gewenste aanpassingen toepassen.
Met ons review systeem kan jij gemakkelijk op elk moment van de video feedback plaatsen.
Wij zullen aan de hand van jouw feedback de beste oplossing bieden voor het gewenste resultaat.

gaat u de samenwerking aan?

Advies nodig op het gebied van videografie? Vraag geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan.