Videoproductie

Een verhaal vertellen en verfilmen is complex. Bij Rshot denken wij graag met u mee in dat proces; van script tot draaiboek en tot uw beleving bij het uiteindelijke resultaat. Doordat wij beschikken over moderne apparatuur, en technieken, kunnen wij uw verhaal optimaal visualiseren.

Bij Rshot maken wij gebruik van de meest recente apparatuur. Zo kunnen wij in hoog kwaliteit 4k beelden filmen.

APPARATUUR & TECHNIEKEN


Apparatuur en kennis dat is wat jij nodig hebt bij het vastleggen van beeld. Wij bij rshot hebben alle middelen om uw verhaal vast te leggen.

OPNAME & REGIE

 
Wij ontzorgen u graag in het gehele proces. Met de juiste regie en aansturing zorgen wij dat de opname vlekkeloos verloopt en geen beelden ontbreken.

OPLEVERING

 
Indien gewenst kunnen wij het ruwe beeldmateriaal aanleveren, echter is er ook de mogelijkheid om de video in zijn geheel door ons te laten monteren, zodat deze meteen gebruiksklaar is voor je platform.

Een goede camera maakt nog geen goede cameraman.

APPARATUUR & TECHNIEKEN

Rshot heeft een breed repertoire aan camera ervaring. Van met de hand geschoten actiebeelden, tot aan rustige architectuurbeelden die geschoten zijn met behulp van een stabilisator. Elke manier van filmen heeft zijn eigen unieke stijl. De combinatie van videoproductie vaardigheden, technische vaardigheden, communicatie kennis en talent helpt ons mogelijk te maken jouw verhaal optimaal te vertalen naar beeld.

OPNAME & REGIE

Wij zorgen voor alle benodigde apparatuur en voorwerk. Dit gecombineerd met de juiste belichting en expertise resulteert in het perfecte plaatje.

Goede regie zorgt voor een goed lopend proces van opname tot aan verhaal.  Wij nemen voor jou de regie graag in handen.

montage & oplevering

Wanneer de opname er op zit zullen wij de geschoten beelden veilig inladen op onze beeldbank. Wij leveren deze beelden in ruw formaat aan. Hierbij corrigeren en stabiliseren wij de beelden. Indien nodig voeren wij ook een kleurcorrectie uit. Of laat ons de gehele montage uitvoeren.

gaat u de samenwerking aan?

Advies nodig op het gebied van videografie? Vraag geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan.